Přírůstek do repertoáru

20.04.2011 12:29

Do našeho repertoáru přibudou další dvě písně z vlastní dílny. První složil Honza Kadlec. Svým výtvorem nás všechny opravdu mile překvapil, jelikož z jeho pera vždy vznikne nějaký hudební extrém, který má za úkol vybočit ze stávajícího trendu. Tota skladba je naopak velice současná a na včerejší zkoušce už zazněly první máněty na možnou arange.

Druhá píseň je rovnou z per dvou, a to s mezinárodní účastí. Hudbu složil Filip Dubský a text k této skladbě napsal Robert Shea z města Melrose ve státě Massachusetts. Tato píseň je psaná v rodném jazyce Roberta a tím je angličtina. Pokud se udivujete, jak je možné podílet se na psaní písně takto na dálku, tak věřte, že v dnesní době internetu, iPhonů a youtube není nic nemožné. Hudba se jednoduse zašle v mp3 a píseň je na světě. 

Mimo těchto dvou písní se v naše repertoáru objevila píseň These ghoust, kterou pro našeho kytaristu Mikroba složil náš kamarád Lucien G. Holmes. Tato píseň bude mít premiéru na Jamboree ve Strakonicích, kde si jí také autor bude moct poslechnout.